Generali Sigorta A.Ş

Birçoğumuzun temel önceliği, ailemizi mutlu ve sağlıklı tutmaktır. Ne yazık ki, hayatta öngöremeyeceğimiz bazı şeyler vardır. Kazalar, sağlık sorunları veya uzun süreli hastalıklar her zaman karşımıza çıkabilir. Bununla birlikte, doğru sigortayı yaptırarak, ailenizle birlikte fark yaratabilecek uzman tedavi, hızlı teşhis ve temel destek gibi kaliteli sağlık hizmetlerine erişeceğinizden emin olabilirsiniz.

Daha da önemlisi; sigorta, hastalık yetmezmiş gibi üzerine eklemlenen parasal stresi ve endişeleri uzak tutarak iyileşmeye odaklanmanızı sağlayabilir ve hastalığın finansal etkisini sınırlandırmakta da büyük bir rol oynayabilir.

Kemoterapiden mutfak yanıklarına kadar, sağlık ve hastalık sigortasının size ve sevdiklerinize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamanda tıbbi destek ve finansal koruma sağlayabileceği, yaygın karşılaşılan birkaç senaryo hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

Uzun süreli hastalığın yükünü yönetmek

Hepimiz, sevdiklerimizin hayatlarının unutulmaz anlarında orada olmak ve onları hem iyi hem kötü günlerinde desteklemek isteriz. Ancak zor ve uzun süreli bir hastalığa yakalanırsanız, onlara her zaman sağlayabileceğinizi düşündüğünüz fiziksel, duygusal ve finansal desteği sağlayamayabilirsiniz.

Kalp hastalığından kansere kadar birçok uzun süreli hastalık, biriktiği zaman çok yüksek masraflara yol açabilecek şekilde uzun süre hastanede yatmayı, MRI ve kemoterapi gibi pahalı tedavileri ve muayeneleri gerektirebilir. Ayrıca, zaten son derece stresli bir durumdayken, çalışma gücünüzü kaybedip daha büyük bir yük altına girebilirsiniz.

Bu durumda son ihtiyacınız olan şey, uzun süreli bir finansal belirsizliğe veya sağlık masraflarını karşılayamama ihtimaline odaklanmaktır, ancak bu son derece hızlı bir şekilde gerçeğe dönüşebilir. Doğru sigorta teminatı ile, bu finansal yük ve ailenizin geleceğine dair korkulardan arınıp iyileşme ve birlikte kaliteli zaman geçirme gibi daha önemli şeylere odaklanabilirsiniz.

Sağlık sigortası, sizin ve bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin tedavi, cerrahi prosedürler ve hastane bakımı masraflarını tek bir poliçe altında teminat almaya yardımcı olabilir. Diğer yandan, gelir koruma sigortası, çalışma gücünüzü kaybetmenizin finansal durumunuzu ve gelirinizi etkilememesini sağlayabilir.

Elbette hepimiz uzun, mutlu ve sağlıklı bir gelecek ümit ederiz; ancak, bu korumalara sahip olmanız içinizi rahatlatacaktır. Ne olursa olsun ailenizle birlikte teminat altında olmanızı ve böylece yarın için endişelenmeden bugünün tadını çıkarabilmenizi sağlayacaktır.

Kaza ve acil durum desteği

Hiç kötü bir kaza geçirip tıbbi tedaviye ihtiyaç duydunuz mu? Yalnız değilsiniz. Bisikletten düşüp yaralanmış, bahçede duran bir oyuncağa takılıp bir kemiğinizi kırmış, ya da bir pazar günü yemek pişirirken elinizi kötü bir şekilde yakmış olabilirsiniz. Ferdi Kaza sigortası, bu acil durum senaryolarının her birinde ihtiyaç duyduğunuz desteği ve danışmanlığı sağlayabilir.

Sigorta; tıbbi tedavi, ulaşım, hatta gerekirse hastanede yatış masraflarını karşılamanıza yardımcı olur. Vefat, iş görememezlik ya da finansal borçlarınızın teminat altına alınması gibi durumlar sizin kadar ailenizi de ilgilendirir.

İşte bu gibi durumlarda sevdiklerinizi de zorda bırakmamak adına Generali Sigorta tarafından geliştirilmiş olan 'Prestij Kişisel Güvencem Sigortası' adlı ürünü mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz. Bir hatırlatma daha: Kaza geçirdiğinizde yurt dışındaysanız, sigorta hiçbir ek ücretle karşılaşmadan yabancı bir hastanedeki masrafların karşılanmasını ve eve güvenle dönmenizi sağlayabilir.

Sigorta planınıza bağlı olarak, kazanın etkilerini atlatırken kaybettiğiniz kazancı telafi etmek için ek teminatınız olabilir; böylece bütün enerjinizi, iyileşmek için harcayabilirsiniz.

Önleyici ve gündelik sağlık hizmetleri ile iç rahatlığı

Sağlık sigortası teminatı sadece uzun süreli hastalıkları veya acil durum senaryolarını kapsamaz. Aynı zamanda, karşılayabileceğiniz maliyet veya ne kadar uzun süre beklemeniz gerekebileceği konusunda endişelenmeniz gerekmeden, ihtiyaç duyduğunuzda kaliteli bakım ve uzman tıbbi danışmanlık almanıza yardımcı olabilir.

Özel sigorta, hemen kontrol edilmesini istediğiniz endişe verici belirtiler, hızlıca halletmeyi tercih ettiğiniz küçük bir operasyon, hatta gereksiz acı çekmenize yol açan yirmi yaş dişi gibi dental problemler gibi acil durumlarda bekleme sürelerini kısaltmanıza imkan tanır.

Bir yandan hem size hem de ailenize ait sağlık bilgilerini, hastalık geçmişlerini, hastane randevularını e-nabız sistemi üzerinden takip ederken, bir yandan da önleyici ve tamamlayıcı sağlık sigortası ile potansiyel risklere karşı kendinizi her zaman güvende hissedebilirsiniz.

Böylece, önleyici hizmetler sayesinde, herhangi bir problem ortaya çıkmadan önce teşhis ve tedavi mümkün olacaktır. Düzenli olarak tansiyonunuz ölçüldüğünde veya benleriniz muayene edildiğinde, ailenizin sağlığını ön planda tuttuğunu ve esen kalmayı öncelik haline getirdiğini bildiğiniz için huzura kavuşabilirsiniz.

Aile kurmakta zorlanıyorsanız, bazı planlar üreme sağlığı tedavilerinin masraflarını bile karşılayabilir; dolayısıyla, sigortanın nasıl yardımcı olabileceğini görmek için sigorta planınızı hemen kontrol edin.

En Çok Okunanlar