Generali Sigorta A.Ş

Günlük hayatımızda yoğun trafik, güvenlik açısından uymamız gereken kurallar hız ve macera tutkunlarını oldukça kısıtlıyor. Ancak, hız ve fantastik hareketler arayanların bu heveslerini gidermeleri bilgisayar oyunlarıyla mümkün! Son yıllarda, oyun yapımcıları yarış oyunlarında öyle iyi işler çıkardı ki oyunların gerçekçiliği oyuncularını büyülüyor. Peki ama bu kadar seçenek arasından hala hangi oyunu oynamalıyım diye düşünüyorsanız, biz sizin için son yılların en iyi yarış oyunlarını seçtik!

Need for Speed

Yarış oyunları denince akla tabi ki de ilk gelen oyunlardan biri olan Need for Speed, 95 yılından beri  sürekli gelişerek kendini oyuncularına kanıtlamaya devam ediyor. 2017 yılına da EA, Need for Speed serisi için oldukça iyi bir oyun hazırladı. Need for Speed Payback Kasım 2017’de görücüye çıkacak. Serinin hayranları şimdiden ön siparişlerini vermeye başladı bile. Oyundaki görevlerin nefes kesiciliği oyuncuları ekranlara kitleyecek, artan özelleştirme özellikleri oyuncuları hayallerindeki muhteşem sürüş makinelerine kavuşturacak!

F1 2016

F1 2015 yılında serinin en vasat sayabileceğimiz oyununu piyasaya sürmüştü ve oyuncularının belli bir kısmını kaybetmişti ancak Codemasters F1’in isim haklarını satın aldıktan sonra oyunu 2016’da bomba gibi geri döndürmeyi başardı. Yenilenen kariyer moduyla, karakterimizi arzuladığımız gibi yaratıp takımımızda yerimizi alıyoruz. Yarışları üst sırada bitirmek epey zorlayıcı ve bunun için birçok faktör etken oluyor. Oyuncular gerçek yarış zevkine doyasıya erişiyor. Özellikle oyunu FFB destekli direksiyonlarla oynamanız sizi oldukça tatmin edecek.

Assetto Corsa

Yarış simülasyonu oyunlarının hayran olduğu bir başka oyun İtalyan yapımı Assetto Corsa. Oyun, yarış oyunlarında iddialı oyunculara göre diyebiliriz. Simülasyonun zorluğu ilk başlarda oyuncuları zorlayabilir ancak oyuna alıştıktan sonra kendinizi kaptıracağınıza ve bir daha başka yarış oyunu oynamak istemeyeceğinize eminiz. BMW, Porsche, Audi, Ferrari gibi dünya markası arabalarında lisanslarını alan Assetto Corsa, kült markaların klasik ve modern arabalarını size sunuyor, arkanıza yaslanın ve sürüşün keyfini çıkarın.

Project Cars

Project Cars, son yılların en iyi yarış oyunlarından bir diğeri şüphesiz. Mükemmel derecede göz zevki veren grafik tasarımları, oyun dinamikleri ve modellemeleriyle Project Cars yarış sevenleri büyüleyerek apayrı bir dünyaya sürüklüyor. Oyunu özellikle direksiyonla oynadığınızdaki haz sizi oldukça tatmin edecek. Ancak, oyunu klavyeyle oynamak isteyen oyuncularımız için bir hatırlatma yapalım; ‘Project Cars, klavyeyle oynamak için biraz zor’. Klavyeyle oynayacak oyuncuların bunu gözden geçirmelerinde fayda var.

Grid Autosport

Grid Autosport, diğer yarış oyunlarından biraz farklı. Büyüleyici devasa şehirlerde dolaşmak, en iyi arabaya kavuşmak yerine; asfaltı ağlatmak, pistteki arabalarla çılgınca yarışmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Virajlar ve oyundaki pistler oyunculara verilebilecek maksimum tatmini amaçlıyor ve bu da oyunu biraz zorlu kılıyor. Oyunda başarılı olabilmek için konsantrasyonunuzun tam olduğundan emin olun!

Forza Horizon 3

Microsoft'un önde gelen oyunlarından birisi olan Forza gerçekçi grafikleri ve kontrolleri ile yarış severleri ekran başından ayırmıyor. Open world denilen yarışmacıların oyun içerisinde serbestçe dolaşabildiği oyunu çevrimiçi bir şekilde arkadaşlarınızla da doyasıya oynayabiliyorsunuz. Oyunu yalnızca Microsoft'un XBOX platformunda ve Windows işletim sistemi olan bilgisayarlarda oynayabileceğinizi bilmekte fayda var.


Bilgisayar oyunlarında yaptığınız kazalar size en fazla puan kaybettirirken gerçek hayattaki talihsizlikler ise maddi hasarlarla sonuçlanabiliyor. Bu yüzden kaskosuz yola çıkmayın diye tavsiye ediyor sizleri uygun fiyatlı kasko ürünlerimizi incelemeye daveti ediyoruz.

Kasko Sigortası

En Çok Okunanlar