Generali Sigorta A.Ş

Vize sigortası olarak da adlandırılan yurtdışı seyahat sigortaları, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere pek çok farklı ülkenin vize başvurusu esnasında zorunlu olarak sizden istenen belgelerden biridir. Buna rağmen yurtdışı seyahat sigortaları sadece vize almak için değil; seyahatiniz süresince başınıza gelebilecek olası her tür felaketlere karşı da sizi güvence altına almasından dolayı da oldukça önem verilmesi gereken sigorta türlerinden birini oluşturur.

Seyahat sigortası, yurtdışı ülkelerine gerçekleştirilen tatil, iş ya da eğitim amaçlı ziyaretlerde vize onay işleminin ön şartını yerine getirirken; olası sağlık sorunu, vefat, bagaj kaybolması gibi birçok tehlikelere karşı sizleri güvence altına da alır. Bu nedenle gideceğiniz ülkelerde seyahat sağlık sigortası işlemi vize zorunluluğu olmasa bile kesinlikle yaptırılması tavsiye edilen sigorta türüdür.

Schengen Vizesi ile Yurtdışı Seyahat Sigortası

Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda, Polonya, Danimarka ve Portekiz gibi Schengen Sözleşmesini imzalayan 26 tane Avrupa birliği üyesi ülkeleri tek bir ülke olarak Schengen Bölgesi dahilinde serbest dolaşıma izin vermeyi kabul eden bir vizedir. Özellikle Avrupa turu yapmak isteyenlerin ve Erasmus öğrencilerinin en çok tercih ettiği Schengen vizesi ile sorunsuz bir şekilde belirtilen ülkelerde seyahatinizi gerçekleştirmeniz amaçlanmaktadır.

Schengen vize çıkarma koşullarından biri olan Yurtdışı seyahat sigortası ile seyahatiniz sırasında başınıza gelebilecek ani hastalık ya da kaza durumlarında ayakta ya da yatarak tedavi için; vefat durumunda ise cenazenin naklini, sigortalının tıbbi bir nedenle seyahati yahut nakli gerekiyorsa da naklini; 30.000 € limit ile güvence altına alır.

Seyahat sağlık sigortaları sadece sağlık hizmetleri ile de sınırlı değildir. Bunun yanı sıra poliçeniz sağlık sorunlarına ek olarak tercih ettiğiniz pakete göre de bagaj kaybını da poliçe kapsamına dahil edebilmektedir. Özellikle Erasmus öğrencilerinin kurtarıcısı haline gelen yurtdışı seyahat sigortası için siz de 200 yıllık deneyimi ile Generali Sigorta’dan destek almaya başlayın.

Yalnızca birkaç dakika içinde teklif alarak poliçenizi hazırlayabileceğiniz Generali Sigorta ile tek yapmanız gereken seyahat edeceğiniz ülke ya da ülkeleri seçerek en hesaplı ve güvenilir fiyat teklifini almak. Generali Sigorta ile ayrıcalıklı hizmetler ve hesaplı fiyatlarla seyahat sağlık sigortasına sahip olmak için siz de acele edin.

En Çok Okunanlar