Generali Sigorta A.Ş

Yaratıcı Otomobil Tasarımları

Yaratıcılığın sınırı yok! Evde kullanmadığınız nesnelerden eskiyen ve işlevini kaybeden objelere kadar hem yaratıcılığınızı konuşturacak hem hobi kazanmanızı sağlayacak hem de eviniz için dekoratif yenilikler katacak tasarım örnekleri hayli bol. Gelin, bir de araba tutkusunu katalım işin içine... Zira araba tutkusu, eskiyen parçalardan ortaya çıkan tasarımlara da yansıyor, eski otomobil lastikleriyle yapabileceğiniz yaratıcı tasarımlar konusunda bir çok örnek var! Gelin, artık kullanılmayan eski ve simsiyah haliyle çok da çirkin görünen otomobil lastiklerine bir başka gözle bakalım. Çiçeklikten çocuklar için yeni oyuncaklara kadar eski bir lastik nasıl da renklenebilir, tanıklık edelim. Beğendiklerimizi biz de uygulamayı deneyebiliriz, ne dersiniz?

Rengarenk Çiçekler Ekmeye Ne Dersiniz?

O karanlık ve dekoratif olmaktan çok uzak otomobil lastiklerinin renklendirmenin ve bahçelere renk vermenin en güzel uygulaması içlerine çiçek ekmek... İster tek bir otomobil lastiği ister biden fazlasını kullanarak ya da kesip - biçip yepyeni bir form kazandırarak, lastiklerden rengarenk çiçeklikler yapmak mümkün. Baksanıza sadece evlerin bahçeleri değil şehir mobilyası olarak da kullanılan örnekler var. Geri dönüşüme katkıda bulunmak hiç bu kadar renkli olmamıştı!

Koltuklar Hiç Bu Kadar Rahat Olmamıştı!

Evin içinde hem dekoratif olarak şık görünen hem de işlevselliği ile gerekli olduğunda evin her odasında kullanmaya uygun puf stilinden bahçe koltuklarına; kılıf geçirerek ya da el işi örgülerle renklenecek modellerden minimalist görünüme kadar koltuk tasarımları! Sevimsiz görünümleri olsa da üzerine oturulduğunda rahatlık sağlayan araba lastikleri fotoğraflardaki gibi neşeli hale getirilebiliyor.

Çocuklar İçin Tasarımlar

Bahçeli evlerin olmazsa olmazı çocuk oyun alanları. Bakın kum havuzundan mini bir lunapark yaratacak oyuncaklara lastikler ne kadar işlevsel! Üstelik siyah ve eskimiş halleriyle değil, elden geçmiş ve tam da çocuklara göre rengarenk görünümleriyle.

Başka Neler Yapılabilir?

Eski otomobil lastikleriyle yapabileceğiniz yaratıcı tasarımlar sadece çiçeklik, koltuk ya da çocuk oyuncaklarıyla bitmiyor. Mesela kapı ile duvar arasında kalan sıkışık alana hazırlayabileceğiniz bir kütüphane ya da televizyon izlerken kullanabileceğiniz portatif bir sehpa... Geri dönüşüm konusunun öneminin öne çıktığı son dönemde, eski otomobil lastikleriyle yapabileceğiniz tasarımlar renkleri ve yaratıcılıkları ile insanın içini açıyor. Tek ihtiyacınız olan eski lastikler, boyalar, bir kaç ek malzeme ve bolca hayal gücü. Tıpkı trafikte de; güvenli bir sürüş için öncelikle bilinçli bir şoför olup ayrıca yolda başınıza gelecek tatsız sürprizlerden korunmak ve önlem almak için araç kaskosuna ihtiyacınız olması gibi. Üstelik araç kasko değeri konusunda yaratıcılığa ve kafanızı yormaya hiç mi hiç gerek yok tek ihtiyacınız olan kasko fiyatları konusunda detaylı bilgi almak.

En Çok Okunanlar