Generali Sigorta A.Ş

Sigorta sektörünün en yenilikçi firmalarından birisi olan Generali Sigorta'da 150 yıldır olduğu gibi sürprizler hiç bitmiyor. Her daim müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırma mottosuyla hareket eden Generali Sigorta, yeniden herkesi mutlu etmek adına hiçbir ürün satın almaksızın sadece ücretsiz Kasko Sigortası teklifi alarak Fiat Egea Hatchback kazanma fırsatı sunuyor.

Generali Sigorta, kusursuz sürüş keyfiyle tüm ezberleri bozan Fiat Egea Hatchback'i müşterisi olsun veya olmasın tüm satış kanallarından sadece 1 dakikada ücretsiz Benim Kaskom teklifi alan herkese çekiliş hakkı veriyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler generali.com.tr üzerinden ücretsiz tekliflerini alabilecekleri gibi Generali Sigorta Danışmanlığı hattı 0850 555 55 55’i arayarak veya anlaşmalı Acente, Broker ve Bankalar üzerinden ad, soyad, araç plakası, adres bilgilerini vererek de trafik veya kasko sigortası tekliflerini ücretsiz alabilecekler.

Her bir araç plakasıyla sadece 1 kere katılma hakkı kazanan kullanıcıların 18 yaşından da büyük olmaları gerekmektedir. Aynı plakanın farklı kişiler tarafından birden fazla girilmesi sonucunda sadece ilk sorgulama çekilişe katılma hakkı kazanacaktır. Bunun yanında kampanyaya katılmak için ücretsiz tekliflerin 01.08.2016 - 31.12.2016 tarihleri arasında alınması gerekmektedir.

Generali Sigorta'dan Ezber Bozan Hatchback

En Çok Okunanlar