Generali Sigorta A.Ş

Evimiz; dışarıda olup bitenlere karşı sığındığımız, ailemiz ve sevdiklerimizle bir hayatı paylaştığımız, kendimizi en çok güvende hissetmek istediğimiz, en özel alanımız. En değerli anılarımızı biriktirip, kendimizi güvende hissetmek istediğimiz evimizde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tasarlanan Konut Sigortası ve yolda başınıza gelebilecek olumsuzluklara karşı tasarlanan Kasko Sigortası sizin için kıymetli olan varlıklarınızı güvence altına alıyor.

Siz de poliçe yaptırın, hem arabanız hem eviniz güvence altında olsun. Aracınızı; bir diğer araçla çarpışmasından sabit duran bir cisme çarpmasına, aracınızın devrilip yuvarlanmasından üçüncü kişiler tarafından verilen zarara, yangından deprem ya da toprak kaymasına, çalınmasından kemirgen hayvanların vereceği zararlara kadar güvence altına alan Kasko Sigortası; satın alacağınız gün itibarıyla 1 yıl boyunca aracınızı koruma altına alacaktır.

Tüm yıl boyu beklediğiniz tatilden güle oynaya evinize döndüğünüzde karşılaştığınız manzara; evinize hırsız girmiş, kapınız kırılmış, çekmecelerinizi dağılmış, özel eşyalarınızın artık yerinde yok. Yağmurlu ve fırtınalı bir günde işten eve yorgun argın geldiniz ama o da ne; havanın azizliğiyle su baskını yaşanmış, evinizdeki eşyalarınız zarar uğramış.

Özene bezene dekore ettiğiniz salonunuzda baş köşede asılı duran dekoratif aynanız kazara kırılmış. Yaşadığınız apartmanda çıkan yangın evinizdeki eşyalarda da zarar meydana getirmiş... Hayatın getirdiği tüm risklerde kimsenin kılının dahi incinmeden sağlığının yerinde olması hepimiz için en büyük teselli.

Ne var ki yaşam alanımız olan evimizdeki eşyalar meydana gelebilecek bu tür olumsuzluklar güvence altında olma isteğimizi de artırıyor. Bunun için bu tatsız senaryolar gerçekleşmeden tedbir almanın önemi de yadsınamaz. Yolda karşılaşabileceğiniz aksiliklere ve olumsuzluklara karşı aracınızı güvence altına alan Kasko Sigortası ve evinizdeki eşyaları güvence altına alan Konut Sigortası hakkında detaylı bilgi almayı unutmayın.

En Çok Okunanlar