Generali Sigorta A.Ş

Mini Onarım; Benim Kaskom poliçeniz kapsamında aracınızda meydana gelen küçük ölçekli hasarların giderilmesi hizmetidir.

  • Kaskonuzu Generali acentelerinden yaptırdıysanız; herhangi bir ek ücret ödemeden bu hizmetten faydalanabilirsiniz.
  • Mini Onarım işlemlerini sadece RS servislerde ve poliçenizde belirttiğimiz ölçüsel ve adetsel limitler dahilinde yaptırabilirsiniz.
  • Yapılan onarımlar ulusal anlamda 1 yıl süresince garanti altındadır.

Mini Onarım Teminatından Nasıl Faydalanırsınız?

  • 0850 555 55 55’i arayarak size en yakın RS Servis’te yapılacak hasar durum tespiti için randevu alın.
  • Aracınızda meydana gelen hasarın mini-onarım için uygunluğuna karar verilmesi gerekmektedir. RS Servis hasar danışmanları tarafından Mıknatıslı Şablon Uygulaması ile hasar durum tespiti yapılır ve formu tarafınıza iletilir.
  • Değerlendirme sırasında Mini Onarım Adetsel ve Ölçüsel Hizmet Limitleri dikkate alınacaktır. Detaylı bilgi için yazımızın devamını okuyun.
  • Onarım için RS Servis tarafından mümkün olan en yakın tarihe ayrıca randevu verilecektir.
  • Onarımı tamamlanan aracınızın teslimi, hasar danışmanı ile birlikte yapacağınız kontrol sonrasında gerçekleştirilecektir.

Mini Onarım Hizmetleri Hasarsızlık İndiriminizi Etkiler mi?

Hayır, Mini Onarım teminatı kapsamında yapılan işlemler hasarsızlık indirim hakkınızı etkilemeyecektir.  

 

MİNİ ONARIM ADETSEL VE ÖLÇÜSEL HİZMET LİMİTLERİ
1. Grupta Yer Alan HizmetlerYılda 4 adet
Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme

10 cm çapa kadar boyanın zarar gördüğü kaporta ve eziklerin düzeltilmesi

Boya Tamiri, Mini Yama

Plastik tamponlarda 20 cm, sac aksamda 30 cm uzunluğa kadar sıyrık ve çiziklerin boyanması

Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme” hizmetine boya onarımı hizmeti dahil değildir. Boya onarımı gerektiği durumlarda, "Boya Tamiri, Mini Yama" hizmet hakkı kullanılabilir.

ÖRNEK: Aracınızın kaportasında bulunan 7 cm çapındaki bir göçük düzeltildikten sonra, boya tamiri de yapıldıysa; 1. hizmet grubundaki yıllık 4 adet onarım hakkınızdan 2’si kullanılmış olacaktır.

2. Grupta Yer Alan HizmetlerYılda 8 adet
Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme

5 cm çapa kadar boyanın zarar görmediği ve bu teknik ile onarılması mümkün galvaniz sac aksamda yer alan göçüklerin onarılması

İç Döşeme Tamiri

Deri, halı, kumaş, plastik üzerindeki 1 cm çapa kadar sigara yanığı, 5 cm çapa kadar yırtık, çizikler, 3 cm çapa kadar plastik parça kopuklarının onarılması

Ön Cam Tamiri
Manda gözü, yıldız, kombine tipi 5 cm çapa kadar, onarılması teknik anlamda mümkün olan cam hasarlarının onarılması
Leke Çıkarma

İç döşeme kumaş ve halılar üzerindeki 5 cm çapa kadar lekelerin çıkarılması

3. Grupta Yer Alan HizmetlerLimitsiz
Plastik Tampon Tamiri, Tabi Plastik Kaplama
Ön ve arka tamponlardaki teknik olarak onarılabilir her türlü göçük, deformasyon, yırtık, kopuk, eksik parça gibi plastik hasarlarının onarılması

Tabii plastik tamponlar orijinal hali boyasız plastik olduğundan özel metotlar kullanılarak onarılır. Onarılan tabii plastik tamponlara tabii kaplama uygulaması yapılır ve orijinal tamponun görüntüsü elde edilir.

Plastik Tampon Tamiri” hizmetine boya onarımı hizmeti dahil değildir. Boya onarımı gerektiği durumlarda, "Boya Tamiri, Mini Yama" hizmet hakkı kullanılabilir.

ÖRNEK: Aracınızın ön tamponu onarıldıktan sonra, boya tamiri de yapıldıysa; 1. hizmet grubundaki yıllık 4 adet onarım hakkınızın 1’i de kullanılmış olacaktır.

Genişletilmiş Mini Onarım Nedir?

Benim Kaskom kapsamında Ekstra Asistans ve Hasarsızlık Koruma paketini de satın alan müşterilerimize Genişletilmiş Mini Onarım hizmeti sunuyoruz. Bu paketimiz ile, standart mini onarım hizmetlerine ek olarak; aşağıdaki hizmetlerden de yılda bir kez faydalanabilirsiniz:

  • Jant temizleme,
  • Lastik parlatma,
  • Motor temizleme,
  • Cam su kaydırıcı,
  • Far temizliği
Kasko Fiyatları