Generali Sigorta A.Ş

Arzuladığın emeklilik maaşı fonuna kalacaksın, ister spora başlamak, yeni hobiden kalmak, yeni yıl sonunda kesin bitmekten başlamaktanın harika bir yarın!

Ancak buna görea yıl kararlarının %30'u iki hafta sonunda, %80'i ise üç ay tamamlanma bittiği için bu kararlara bağlı kalmanız zor olabilir. 

Bu basit püf noktalarının kararlarınızı bütün yıl, belki de sürekli devam ediyor.

başlamalı mı?

Yıla doğru başlamanın en iyi yöntemi, 1 Ocak gelmeden hazırlıksız olmak için planlarınızı planlamaktır. Küçük olan yeni spor, yazacağınız kısa hikayeler için şık bir defter, ya da bir kayıt olabilir. Tamamını tamamlayıcı hazırlıklarını anaokulundan geçirilecek. Bu veya yardımcınıza Habit kullanımınız, Döngü isteğe bağlı gibi bir uygulamaya yönelik yeni girdikten sonra da planlanan kalmanıza bağlı olacaktır.

Rutin oluşturma

Yeni yıl kararlarını planlarken, küçük küçük velarını yavaş bir şekilde biraz planlayın. Örneğin, forma giremeyecek durumdaysanız, bir kursa kayıt yaptırabilir ve her sabah bir konaklama planlayabilir ve sözleşmeyi belirleyebilirsiniz. Bu şekilde sağlanabilmesi için ise yeni alışkanlıklar belirlemeniz ve hatırlatıcılarla desteklemeniz faydalı olacaktır. Bir hedefle ilgili düzenli bir rutin oluşturulduktan sonra, başka bir aşama ekleyin. Kararlarınızı yazmak onları daha çok benimsememeniz olacaktır; bunların yanında, randevular olarak eklemeyi unutmayın. 75 spor salonuna zamanınız veya pazar akşamları yemeklerinizi hazırlamanız kolaylaşacak.  

birlikten kuvvet doğar

Sizi motive eden aile fertlerinize ve deneyimlerinize dair şeylerden bahsedersiniz. Hedefinize uymanın harika yollarından biri de bir küçükle güçlerinizi birleştirmenizdir; motivasyonunuzda, kendinize yardımda bulunun. Alternatif olarak, internet üzerinde forumlarda, üzerinde üzerinde sahipe sahip olan kişiler desteğe üzerinde bu günlerde kullanılabilir. Son olarak, küçükler için planlamanız için sizi bekleyemeyeceğiniz için kötü hissetmeyiniz. Bu gece gündüz bir gün önce! 

 

 

 

En Çok Okunanlar