Generali Sigorta A.Ş

80’li yılların en popüler dizilerinden olan Kara Şimşek’te herkesin hayallerini süsleyen, sahibiyle konuşmasıyla tanınan ve günümüzdeki arabaların dahi taşımadığı fonksiyonları taşıyan KITT aracıyla Güvenli Sürüş’ü vurgulamak için yaptığımız blogger etkinliği, katılımcılar tarafından oldukça ilgi gördü. Efsane dizide Michael Knight rolündeki David Hasselhoff’un kaptanlığını yaptığı KITT’i bu kez kendileri kullanma şansı bularak çocukluk rüyalarını gerçekleştiren misafirlerimiz, yalnızca eğlenmekle kalmayarak trafikte güvenli sürüş kavramına da dikkat çekmiş oldular. Bir sigorta şirketi olarak yalnızca kaza sonrası sorumluluğuna değil, toplumu bilinçlendirerek kaza olmasını önlemek için yapılması gerekenlere parmak basmak adına katılımcılarımıza 3 etaplık bir yarışma hazırladık.

Birçok kez Türkiye şampiyonluğu elde etmiş ünlü ralli sürücüsü Yağız Avcı, ralli yarışlarının aranılan yarışçılarından olan Murat Bostancı, Orhan Avcıoğlu ve Nehir Yılmaz’ın yanısıra, otomobildunyam.com blogu sahibi Eren Tekin, sevilen fotoblogger Yeşim Mutlu, videolarıyla adından söz ettiren Otosafari Youtube kanalının sunucusu Ersoy Yaşar gibi bir çok isim KITT ile Güvenli Sürüş etkinliğimizin katılımcıları arasındaydı.

 Yarışmacılarımız pazarlama departmanımızın yöneticilerinden oluşan takım kaptanlarıyla tanışıp, zaten tanıdıkları ya da yeni tanıma şansı buldukları sektörel isimlerle bir araya geldiler. Takımlara ayrılan misafirlerimizin oynadıkları üç eğlenceli oyundan biri Sarhoş Gözlükleri bölümüydü. Sarhoş Gözlükleri takılıyken şut ve basket atma, bowling topu ile labutları vurmaya çalışma ve kukaların arasından düzgün bir şekilde slalom yaparak geçme aşamalarından oluşan oyun sırasında eğlenceli anlar yaşandı.

 Bir diğer etabımız ise Usta Şoför oyunumuzun yer aldığı kısımdı. www.generali.com.tr/usta-sofor/adresine giderek sizin de kendinizi test edebileceğiniz oyunumuz oldukça ilgi gördü.

Son aşamamızda ise tabii ki efsane otomobil KITT’i kullanmak vardı. Her ne kadar KITT 290 km’ye kadar çıkabilen 4000 motorluk bir araç olsa da, etkinliğimizin konseptine bağlı olarak ancak dikkatli bir sürüş gerçekleştirenler yüksek puanları almayı başarabildi.

Yarışmanın sonunda 3 etabı da en başarılı şekilde tamamlayan katılımcılarımız ödüllerini Generali Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric'in elinden aldılar. Ödül töreninde sevinçleri gözlerinden okunan ödül sahipleri ise sırasıyla Oğuzhan İspir, Mert Alpkoçak, Orhan Avcıoğlu oldu.

Organizasyonun sonunda kameralarımıza yansıyan harika görüntüler ise izleyenler tarafından oldukça beğeni aldı.

Katılımcılarımız hem gerçek zamanlı hem de organizasyon sonrasında gerek sosyal medyada gerekse kendi bloglarında birçok paylaşımda bulundular. Etkinlik hakkında yazılan bazı blog yazıları ise şöyle: - 3Pedal - Mert Gündoğdu