Generali Sigorta A.Ş

Generali Hesabım mobil uygulaması sayesinde artık sigortacılık işlemlerinizi en kolay şekilde online olarak da yapabileceksiniz. Tek bir tuşla acil yardım çağırabildiğiniz ve Generali çağrı merkezine ulaşabileceğiniz mobil uygulamayla, sigortacılık işlemleri artık daha kolay algılanabilir ve uygulanabilir hale gelecek. Sizler için Generali Sigorta tarafından özel olarak geliştirilen yeni Generali Hesabım mobil uygulamasını günün her anında, nerede olursanız olun kullanmaya başlayabilirsiniz.

Generali Hesabım Uygulaması ile Hangi İşlemler Yapılabilir?

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

 

Generali Sigorta’nın yeni mobil uygulaması Generali Hesabım’dan yararlanarak, kasko sigortası ve konut sigortası gibi farklı sigorta türlerine ait hasar bilgilerini güncel olarak görebilirsiniz. Hasar bilgileri sekmesini kullanarak meydana gelen kazaya ait fotoğrafları sisteme ekleyebilir, kazada hasar gören araçlara ait parçaları da işaretleyebilirsiniz. Hasar dosya durumuna da ulaşabileceğiniz uygulama ile eksik belgelerinize de ulaşabilirsiniz. Sigortanız ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz tüm işlemleri en hızlı ve en kolay şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Generali Hesabım Uygulamasında Sizi Neler Bekliyor?

Generali Hesabım uygulaması içerisinde pek çok farklı ayrıcalık sizlerle buluşuyor. Sigortacılık hizmetlerine yeni bir soluk getiren Generali Sigorta’nın yeni uygulamasında bulunan ve aşağıda yer alan özellikleri kullanarak sigortacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve daha fazlasına da erişebilirsiniz. 

Poliçelerim

Poliçenizle ilgili detaylara kolayca ulaşabilir ve tüm dokümanları indirebilirsiniz. Bütün poliçelerinizi görüntüleyerek; poliçelerinizin güncel durumu hakkında detaylı bilgi almanıza destek sağlar. Poliçenizin aktif ya da dondurulmuş olduğunu da “Poliçelerim” alanından kontrol edebilirsiniz. Ayrıca “Poliçelerim” alanını kullanarak zorunlu deprem sigortası (DASK) ve seyahat sağlık sigortası gibi pek çok farklı türdeki sigorta poliçelerine ulaşabilirsiniz.

 Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

Acentem

Aktif poliçenizin olduğu tüm satış kanallarımızın iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

Aktif poliçenizin mevcut olduğu bütün satış kanallarının iletişim bilgilerine “Acentem” alanından erişebilirsiniz. Poliçe yaptırdığınız acenteyi görebileceğiniz bu alandan acentelerin detaylı bilgilerine de erişim sağlayabilirsiniz. “Acentem” alanı üzerinden acenteleri arayabilir, e-posta gönderebilir veya acente tarafından telefon ile aranmak istediğiniz talebini oluşturabilirsiniz. Generali Hesabım uygulamasının diğer tüm kısımlarında olduğu gibi bu alan üzerinden de kasko sigortası, DASK ve konut sigortası gibi dilediğiniz bütün sigortalara ulaşabilirsiniz. 

Hasar İşlemleri

Hasar ihbarında bulunabilir, mevcut hasar dosyalarınızı takip edebilirsiniz. Hasar ihbarında bulunabileceğiniz “Hasar İşlemleri” alanı üzerinden mevcut hasar dosyanızı da takip edebilirsiniz. Günün her anında güncel durumunuzu kontrol edebileceğiniz bu alandaki bildirimler sayesinde zamandan tasarruf edebilir ve dilediğiniz her yerden hasar ihbarı dosyalarını takip etmeye başlayabilirsiniz.  

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

Ödüllerim

Ödül fırsatları yakalayabilir ve kazandığınız ödülleri alabilirsiniz.

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

Kampanyalar, ödüller, hediye çekleri ve geçmiş fırsatlarını “Ödüllerim” alanından kontrol edebildiğiniz gibi; kampanya detayları, tarih aralıkları, hangi ürünler için kampanyaların geçerliği olduğunu da yine bu alandan takip edebilirsiniz. Bu kısımdan ödül fırsatlarını yakalayabilir ve kazandığınız ödülleri görüntüleyebilirsiniz. 

Acil Yardım

Konut ve yol yardım hizmetleri yetkililerimizi, ambulans ve 112 acil yardımı arayabilirsiniz. Generali Hesabım mobil uygulamasının en işlevsel özellikleri arasında “Acil Yardım” özelliği de yer alıyor. Konut ve yol yardım hizmetleri yetkilileri, ambulans ve 112 acil yardımı “Acil Yardım” özelliğini kullanarak, tek tuşla arayabilirsiniz. 

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

Generali Hesabım Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım

  • Generali Hesabım uygulamasını, gelişen mobil dünyaya da ayak uydurmak isteyen kişilere yöneliktir. Teknolojiden yararlanarak zamandan tasarruf elde etmenizi sağlayan Generali Hesabım uygulamasını, acil durumlarda tek bir dokunuş ile yardım çağırabilmek için kullanabilirsiniz.
  • Meydana gelebilecek bir kaza durumunda hasar kaydınızı kolay bir şekilde oluşturabilir, hasar durumunuzu takip edebilir ve hatta eksik evraklarınızı uygulama üzerinden hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz.
  • Aktif olan veya vadesi biten poliçeleri görerek, yenileme dönemlerini kolay bir şekilde takip etmeye başlayabilirsiniz.
  • 7/24 dilediğiniz her yerden sigortacılık işlemlerini yapabilmenin rahatlığını ve keyfini yaşayabilirsiniz.

Generali Hesabım Uygulamasını Hemen İndirin!

Generali Hesabım mobil uygulamasının telefonunuza indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Generali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali HesabımGenerali'den Yeni Mobil Uygulama: Generali Hesabım