Generali Sigorta A.Ş

Evinizin güvenliğinden arabanızın yolda başına gelebilecek olumsuzluklara; sağlıkla ilgili konulardan can kaybıyla sonuçlanabilecek kazalara; yangından doğal bir afet olan depreme kadar hayatta karşılaşabileceğimiz birçok aksilik, kaza ve tatsız durum mevcut. İnsan bütün bunlara kafa yorarak hayatın renkli ve olumlu yanlarını kaçırmamalı ne var ki bu tür durumlara karşı tedbir alarak kendisini ve ailesini güvence altına almayı da ihmal etmemeli! Bütün bu olumsuzluklara karşı sizi ve ailenizi düşünerek tasarlanmış ürünleriyle hizmet veren sigorta acenteleri; bir sözleşme ile bağlı bulundukları sigorta şirketlerinin temsilcileri olarak çalışır. Bağlı bulundukları sigorta şirketinin ürünlerinin tanıtım ve pazarlaması ile görevli olup, o şirketin hizmetlerini tüketiciye ulaştırır. 

Hayatta karşılaşılan olumsuz durumlara karşı sizi ve ailenizi koruyan sigorta acentası hangi hizmetleri sağlar sorusunun yanıtını yazımızda bulabilirsiniz. Peki sigorta acentesi nedir, sigorta acentesi ne iş yapar ve hangi hizmetleri sağlar?

Sigorta Acentesi Hizmetleri

Sigorta acenteleri herhangi bir sigorta şirketi ile yaptıkları anlaşmalar çerçevesinde hizmet verip; sigorta şirketine bağlı iseler o şirketin ürünlerinin tanıtımını, pazarlama aktiviteleri ve satışını yaparlar. Sigorta acenteleri bağlı oldukları şirketin ve hizmetlerinin belirlemiş olduğu prensipler dahilinde ilerler.

Tüketicilere araç, araç kasko, konut, kişisel, kurumsal sigorta ürünleri sunan acentalar; hırsızlık, nakliyat, havacılık, sorumluluk, mühendislik, işyeri, ferdi kaza gibi ürünlerle hayatın her alanında tedbir almayı mümkün kılar. 180 yıllık geçmişiyle Avrupa'nın en büyük 3. sigorta şirketi olan Generali de acenteleriyle olan ortaklığıyla insanların yaşamlarını aktif biçimde korumak ve yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor. 

Misyonunuysa 'müşterilerlerle ilişkili ve her an erişilebilir sigorta çözümleri sunma alanında ilk seçenek olmak' olarak tanımlıyor. Her biri Generali Sigorta ürünleri hakkında eğitimli ve bilgili olan acenteler, sizlere uygun sigorta ürününü seçmenizde yardım edecek ve sigorta poliçenizi hazırlayacaktır.

Generali'nin sunduğu hizmetlerden biri olan kasko sigortası ve zorunlu trafik sigortasıyla aracınızı, konut sigortası ile hayatınızın merkezi olan evinizi, seyahat sağlık sigortası ile ferdi kaza sigortalarına çok çeşitli bireysel sigorta ürünleriyle hayatınızı olumsuz olarak etkileyebilecek durumlara karşı kendinizi güvence altına alabilirsiniz. Hayatın her alana nüfuz eden sigorta ürünleri hakkında detaylı bilgi almayı unutmayın.