Generali Sigorta A.Ş

Koronavirüs nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde hane halkını mutlu etmenin bir çok yolu var:

- Yeni bir beceri edinin. Çizim yapmaya, örgüye, dikişe, dil öğrenmeye veya ekmek pişirmeye hevesiniz varsa; evde olduğumuz günler bunun için mükemmel bir fırsat sayılır. Üstelik yerinizden bile kalkmanız gerekmez. Duolingo dil öğrenmek isteyenlere yönelik ücretsiz bir uygulamadır. Örgü Modelleri ve Yapılışı uygulaması ile örgü yapmaya başlayabilirsiniz. Çizim Öğrenin uygulaması adından da anlaşılabileceği gibi bu hobiye ilk adımlarınızı atmanızı sağlamak için biçilmiş kaftandır. İnternetsiz Ekmek Tarifleri uygulaması ise internete bağlı olmasanız bile evde leziz ekmekler yapma imkanı sunan bir kaynaktır.

- Aktif olun. Evde kapalı kalmak herkesin huzursuzluk hissetmesine neden olabilir. Biriken enerjinizi bir dans veya antrenman uygulamasıyla harcayın. Aile boyu dans etmenizi sağlayacak koreografiler için Just Dance Now uygulamasına göz gezdirin. 

- Doğaçlama yapın. Bir bovling salonuna gidemiyor musunuz? O halde eğlenceyi eve taşıyın! Şişeleri su ile doldurup kendi bovling salonunuzu oluşturun ve eğlenin. 

- Pasta yapın. Bırakın evinize pasta kokuları yayılsın ve herkesi mutfağa toplayıp evde piknik yapın. Videolu tarifler, adım adım fotoğraflar ve talimatlar bulabileceğiniz Nefis Yemek Tarifleri sayesinde çocuklarınızla birlikte harika pastalar yapabilirsiniz. Pastanız hazır olduğunda ise arkanıza yaslanıp emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz!

Uzun lafın kısası; bütün zamanımızı evimize ve ailemize ayırma şansına nadiren sahip oluruz ve şuan bunun için harika bir fırsattır. Yalnızca yorgana sarılıp yatmak, ev yapımı keklerin tadını çıkarmak veya ailece uzun bir sofra keyfi yapmak istiyor olsanız bile, her saniyenin tadını çıkarın!

En Çok Okunanlar