Generali Sigorta A.Ş

Yaz Tatili Rotası

Gündelik hayatta alışılagelinen rotaların değişmesi, yolculuğun kısa sürelerle sınırlı olmaması gibi etkenler; başta güvenlik ve ayrıca yolculuk keyfini korumak adına önem kazanır. Keyifli bir yolculuk yapmak hazırlık gerektirir: Özellikle uzun yol olmak üzere yola çıkacak araç sürücülerinin, seyahat öncesinde dikkat etmesi gerekenler konusunda önceki bir blog yazımıza göz atmanızı öneririz. Tatil planlarınız arasında otomobil ile uzun yola çıkmak varsa, rotanızı önceden belirlemeli. Keyifli bir yolculuk yapılabilecek yaz tatili rotaları.

Marmaris çevresi

Turunç, Marmaris'in 20 km Güney'inde yer alan belde temiz ve deniz tutkunları için vazgeçilmez olan koyu ile ünlü. Marmaris civarında tatil yapacaklar için uğramadan dönmemek gerek.

İçmeler Marmaris'in en popüler tatil beldesi olarak dikkat çekiyor. Özellikle merkeze 8 km olan konumu ayrıca konaklama imkanları ve plaj imkanı sayesinde popülerliğini hiç kaybetmiyor.

Selimiye, Marmaris'in güneybatısında yer alan özellikle mavi tur tekneleri ve yatların popüler uğrak noktası olarak bilinen bir belde. Selimiye görülmeye değer doğası, mavi ve yeşilin buluşma noktası olmasıyla dikkat çekiyor.

Bodrum çevresi

Gümüşlük, Bodrum beldeleri arasında özel bir yeri olan Gümüşlük'ün plajları ömre bedel. Ayrıca batık şehrin kalıntılarının üzerinden Tavşan Adası'na yürümek, yazın en sıcak günlerinde bile serinliğiyle rahatlatan yalıda eşsiz manzarayı seyretmek, güneşin batışını izlemek Gümüşlük'ün sunduğu güzelliklerden sadece birkaçı.

Turgutreis Bodrum Yarımadası'nda gün batımının en güzel olduğu yerde olarak bilinir; Bodrum koyları arasında en büyük olanı Turgutreis'te aynı zamanda bir sahil kasabası atmosferi mevcut.

Akyarlar genellikle yazlıkçıların tercihi olsa da Akyarlar'ın sakin ortamı ve masmavi denizi tüm tatilcileri kucaklar. Tatilden beklediğiniz huzur ve konforu burada bulacaksınız.

Çeşme çevresi

Ilıca, Çeşme'nin en popüler yerlerinden biri... Gelişmiş bir termal merkezi ve plajın kumlu olanını sevenler için ideal bir tatil bölgesi.

Karaburun, bölgede nadir olarak sakin kalmayı başaran beldelerden biri. Doğa tutkunları için vazgeçilmez, suyu serin, denizi beach club değil de koylarda hissetmeyi sevenlere göre...

Sığacık tam bir balıkçı kasabası. Özellikle pazar günleri bölgede yaşayan halkın kurduğu organik pazardan yiyecek alışverişi yapıp, tazecik tatlar denemek ömre bedel. Yolda meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı hazırlıklı olmak için; tatil yoluna çıkmadan aracınızın kasko ve araç sigortasını yaptırmayı ihmal etmeyin!

En Çok Okunanlar