Generali Sigorta A.Ş

Uçak biletleri, konaklama ve gezi maliyetleri hesaba katıldığında yaz tatilleri çok pahalıya mal olabilir. Dahası, plajlardaki ve tatil köylerindeki kalabalık can sıkıcı düzeye ulaşabilir. İşte düşük maliyetle benzersiz bir aile macerası yaşamanın birkaç yolu. 

Bir Motokaravan kiralayın.

Pahalı oteller arasında kalmaktansa güzergahınızı planlayıp ve bir karavana atlayıp ailenizle birlikte seyahate çıkmak istemez misiniz? Evde yemek yeme özgürlüğünü veren, pahalı turistik fiyatlardan kaçınmanızı sağlayan ve çocuklarınızı kolaylıkla eğlendirebileceğiniz bir tekerlekli ev, ailece geçirilecek tatiller için idealdir. Ege bölgesinin deniz manzarası veya Karadeniz bölgesinin yeşilin her tonunu görebileceğiniz yollar ise güzergahınızı planlarken harika tercihler olabilir. 

Yüzen eve yerleşin.

Bir evdeki her türlü konforu sunan bir tekne hayal edin. Yüzen evler, sürekli seyahat ve aktarma sıkıntısı olmadan bir ülkeyi keşfetmenin en güzel yollarından biridir. Ayrıca çocukların oyun oynaması, yetişkinlerin ise rahatlaması ve manzaranın tadını çıkarması için geniş bir alan sunar.

Alışılmış kalıpların dışına çıkın.

Turizm sezonu dışındaki yerleri keşfedin. Turistik yerler bu dönemlerde çok daha ucuz ve sakin olacaktır. Örneğin, Antalya’nın kış güneşi çok keyifli olabilir. 

Kamp yapın.

Kamp yapmanın özgürlüğünden ve esnekliğinden faydalanın. Doğru ekipman ve konforlu bir çadır ile kamp yapmak, en ücra yerleri bile minimum maliyetle keşfetmenin harika bir yolu olabilir. Mutlu kamp yapmanın anahtarı hazırlıklı olmaktır. Bu yüzden, doğru pişirme ekipmanına, aydınlatmaya, sıcak tutacak ve su geçirmez giysilere ve katlanır sandalyelere önem verin. 

Son olarak, Airbnb ve tatildekirala.com gibi web sitelerini kullanarak paylaşım ekonomisine dahil olun. Bu tür siteler genellikle otellere göre çok daha ucuz ve otantik deneyimler yaşamanızı sağlar. 

 



En Çok Okunanlar