Generali Sigorta A.Ş

Yaz artık geldi, tatil planları hayata geçmeye başladı... Tatil için şimdi değilse bile bir süre sonra yola çıkmaya hazırlananlar, yaz tatilinin büyük çoğunluğunda İstanbul'da kalması zorunlu olanlar önerilerimiz size. Şehrin kalabalığından uzaklaşıp hafta sonunu değerlendirmek için elinizde bir çok fırsat var. Arabanıza atlayın günü birlik tatilin tadına varın.

Aracınızla Günü Birlik Tatil

Son dönemde İstanbul'a yakın günü birlik tatil beldeleri arasında en popüler olanlardan biri Kilyos. Sezon başında İstanbul kültür sanat ve gece hayatının vazgeçilmez adreslerinden olan Babylon'un da burada bir mekan açmış olması ortamı iyice renklendirdi. Yanı sıra 1 kilometreyi aşan mükemmel ve eşsiz kumsalı, 2000 kişilik deck ve plajı, restoranları, barları, çeşitli yetişkin aktiviteleri, su sporları, extreme spor merkezi ve birbirinden eşsiz partileri ile İstanbullulara konforlu bir yaz tatili sunan Solar Beach, yılların vazgeçilmezlerinden biri olarak hizmet veriyor. Boğaziçi Üniversitesi işletmesi; sabah saatlerinden itibaren gününüzün dolu dolu geçmesi için her türlü aktivitenin mevcut olduğu, 2 km'lik kumsalı ile Burc Beach ve son dönemde en eğlenceli partilerin gerçekleştiği Suma Beach gibi adresler Kilyos'u renkli ve canlı tutuyor.

Biraz daha sakin ama İstanbul'a yakın bir destinasyon arayanlar için alternatif Şile. Sadece tatil yapmak için değil; taze balık çeşitleriyle ünlü sahil restoranları, Şile bezi kıyafet alışverişleri, uzun yürüyüşler gibi bir çok keyifli seçenek mevcut burada.

Arabanıza atlayın günü birlik tatilin tadına varın önerileri arasında atlanmaması gerekenlerden bir diğer ise Polonezköy. Özellikle kahvaltı ve sonrasında mangal yapılan mekanlarıyla meşhur olan Polonezköy'de doğa ile iç içe ailece keyifli bir gün geçirmek mümkün. Etrafı keşfetmek için yapılabilecek yürüyüşler, ağaçların altında havadar bir alanda haftanın yorgunluğunu atmak üzere şekerleme yapmak gibi dinlendirici alternatifler yaratmak mümkün.

Özellikle denize girip kısa da olsa bir tatil yapabileceğiniz seçenekleri tercih ettiğinizde işletmelerin kurallarına uymanın denizde yüzerken can güvenliğinizi korumak için olduğunu unutmayıp, yaz keyfini sorunsuz yaşamak en önemli ayrıntı! Tıpkı tatil için yola çıktığınızda yolda karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı araç kasko değeri, trafik sigortası ve kasko konularında bilgi edinmeyi ihmal etmemek gibi...

En Çok Okunanlar