Generali Sigorta A.Ş

Ülkemizde nüfusun %38’i ehliyet sahibi, yani Türkiye’de 32 milyon insan araba kullanabilir durumda. İster 10 yıllık tecrübeli bir şoför olun isterseniz de daha yeni ehliyetini almış biri olun, hepimizin arabamıza bindiğimizde kontrol etmemiz gereken basit adımlar mevcuttur.

İster sürekli otomobil kullanıyor, isterseniz nadiren direksiyona geçiyor olun; hedefinize mümkün olduğu kadar güvenli ulaşmanın en iyi tekniklerinden haberdar olmanız her zaman önemlidir. Trafikte güvenliğe daha az önem veriyor olabilecek diğer kişilere dikkat etmek de bunun bir parçasıdır!

Bu kısa videoda; daha iyi ve daha güvenli bir sürüş için direksiyona geçmeden önce otomobilinizin yakıt durumunu, lastik basıncını, farlarını ve sileceklerini hızlıca kontrol etmekten uzun bir yolculukta dikkatinizin dağılmasını önlemenin yenilikçi yönlerine kadar beş önemli ipucunu inceleyeceğiz.

Peki siz, daha güvenli araba kullanabilmek ve daha iyi bir sürücü olabilmek adına sizler için hazırladığımız videodaki adımları takip ediyor musunuz? 

Daha İyi Bir Sürücü Olmak için 5 Basit Yöntem

 

En Çok Okunanlar