Generali Sigorta A.Ş

Dünya, Madonna’nın şarkılarından, Leonardo da Vinci’nin Mona Lisa’sına kadar olağanüstü yaratıcılık örnekleriyle doludur. Ancak bu yaratıcılığı kendi hayatınıza dahil etmek bazen zor gelebilir ve birçok insan ilham bulmakta zorluk yaşar.
İster gelişmekte olan bir çizer olun, ister bir probleme dair yeni yaklaşım arayışında olun, yaratıcılığınızı geliştirmeye yönelik bu temel ipuçları ile daha kolay harekete geçeceksiniz.

Yaratıcılığınızı geliştirip, ilham perilerinizi tekrar bulun

Günümüzde yaratıcılığı geliştirmek ve ilham kaynaklarını çoğaltmak sadece yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanların değil, toplumun her kesiminin üzerine eğilmeye başladığı bir konu. Çocukların yaratıcılığını teşvik etmek için yeni yollar arayışında olan ebeveynler ve öğretmenler, bu tekniklerle daha geniş bir perspektife sahip bireylerin gelişimine katkıda bulunuyor. Siz de günlük tutma, egzersiz veya müzik dinleme gibi teknikleri olan uygulamalar, MentalUP veya Da Vinci Kids gibi uygulamalar kullanmasını sağlayarak çocuğunuzun yaratıcılığının gelişimini destekleyebilirsiniz.

 



En Çok Okunanlar