Generali Sigorta A.Ş

Endonezya’nın güzel adası Bali, gizli şelalelerden butik kaplıcalara kadar unutulmaz bir tropik tatil için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahiptir. İster Seminyak’ta lüks zevkler yaşayın, isterseniz deniz kenarındaki bir kamp alanında yıldızların altında uyuyor olun; her bütçeye uygun bu ücretsiz etkinlikler Bali’nin keyfini tamamıyla sürmenizi sağlayacaktır. Bali seyahati öncesinde vize almak için gerekli olan seyahat sigortası yaptırın! Generali Sigorta'nın Seyahat Sağlık Sigortası sayfasını ziyaret edebilir ve online seyahat sigortasını kolayca yaptırabilirsiniz.

Pazarları keşfedin

Adanın neresinde olursanız olun, ilgi çekici el işi pazarlarına yakın olmanız kuvvetle muhtemel. Canggu’dayken, Love Anchor ve Old Mans’te sıradışı eserler ve nostaljik eşyalar satın alabilirsiniz. Ubud bölgesinde ise yerel halkın el işi mücevherler ve geleneksel hediyeler yaptığı geleneksel gümüş ve sanat pazarlarını bulabilirsiniz.

Campuhan Sırtı'nda yürüyüşe çıkın

Yoga bölgesi Ubud’un hemen dışındaki bereketli Campuhan Sırtı, hemen yakınındaki pirinç tarlalarını gören mükemmel manzarası ile hafif bir yürüyüş için nefes kesici bir noktadır. Özellikle gün doğumunda ve gün batımında muhteşem bir manzarası vardır. Ayrıca, eve yürümeden önce enerji kazanmanız gerekiyorsa, tepedeki büyüleyici kafeteryaya oturarak dinlenebilir ve gücünüzü toplayabilirsiniz.

Plajda güzel bir gün geçirin

Bali’nin her yerinde; yüzme, sörf ve şnorkelle dalış yapmak, hatta bir kokteyl içerek gün batımını izlemek için harika plajlar vardır. Tropik balıkları seyretmek için Jemeluk Plajı'na giderek şnorkel ile rengarenk bir dalış yapın, ya da sörf meraklısıysanız; Canggu, Padang Padang ve Uluwatu’daki şahane dalgaları deneyin. Plajda aktif geçen bir günün sonuna geldiğinizde, gün batımını seyretmek için ideal bir nokta olan Seminyak’ta çok sayıda bar bulabilirsiniz.

Tegalalang Pirinç Terası'nı ziyaret edin

Adanın merkezine yakın olan Tegalalang Pirinç Terası, olağanüstü manzaralar sunan ünlü bir teraslı pirinç tarlasıdır. Sosyal medyadaki takipçilerinizi çok kıskandıracağını garanti ettiğimiz unutulmaz tatil fotoğrafları çekmek için mükemmel bir yerdir! Ancak kalabalıktan kaçınmak için mutlaka erken saatlerde gitmeniz gerektiğini de göz önünde bulundurun.

Yumurtadan yeni çıkmış deniz kaplumbağalarını okyanusa bırakın

Bali Deniz Kaplumbağası Derneği tarafından organize edilen bu olağanüstü etkinlik, Kuta bölgesinde Mart ayından Ekim ayına kadar düzenli olarak gerçekleştirilir. Katılım tamamen ücretsizdir ve süren bir koruma planının parçası olarak eğitimli gönüllülerin yumurtadan yeni çıkmış deniz kaplumbağalarını okyanusa bırakmasına yardımcı olma şansı sunar.

Bali’de yapılabilecek 5 ücretsiz etkinlik

Bir sonraki dünya turunuz için mükemmel seyahat ipuçlarımızla maceracı tarafınızı keşfedin: Uçuşunuz iptal edildiği takdirde ne yapmalısınız? El çantanızdan maksimum fayda sağlayarak bagaj ücretlerinden kurtulun Kültür Turizmi İçin Vize Almadan Gidebileceğiniz 7 Ülke

En Çok Okunanlar