Generali Sigorta A.Ş

Güzel, romantik ve tarihi Paris, dünya çapında gezginlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri. Ancak lüks tasarımcı mağazaları ve iştah açıcı restoranlar arasında, Işıklar Şehrinde yapılacak bir gezi çok pahalıya mal olabilir. Neyse ki, nerede arayacağınızı biliyorsanız, Paris’te yapabileceğiniz bir dizi ücretsiz ve harika etkinlik bulunur; işte bir Paris yerlisinin gözünden bütçeniz ne olursa olsun yapabileceğiniz en iyi öneriler... Paris seyahatinize vize almak için zorunlu olan seyahat sigortası yaptırmayı unutmayın! Generali Sigorta'nın Seyahat Sağlık Sigortası sayfasından, online seyahat sigortası yaptırabilirsiniz.

Şehre Sacré-Coeur’den bakın

Montmartre’da ücretsiz bir panoramik manzara görebilecekken neden Eyfel Kulesi'ne çıkmak için para ödeyesiniz ki? Paris’in kuzeyindeki güzel Sacré-Coeur Kilisesi'ne giden basamakları izleyin (veya fünikülere binin) ve şehrin tamamını boydan boya gören bir manzara ile karşılaşın.

Marché aux Puces de Saint-Ouen’i ziyaret edin

Şehrin eteklerindeki bu meşhur antika pazarı, ev eşyalarına ilham arayan ucuzluk meraklıları için eşsiz bir yerdir. Saraylara layık altın yaldızlı mobilyalardan 1970’lerin nostaljik çaydanlıklarına kadar harika şeyler bulabilirsiniz.

Canal Saint Martin’in kıyısında piknik yapın

Boylu boyunca ağaçların uzandığı ve trend haline gelen Canal Saint Martin, yaz aylarında 10. Bölge'de en çok tercih edilen yerel piknik noktasıdır. Gerçek bir Paris deneyimi yaşamak için güneş batarken biraz peynir ve şarap alarak kanalın kıyısında oturun.

Le Marais’yi keşfedin

Bu Instagram dostu mahalle, küçük butikleri, sıcak kafeleri ve dar Ortaçağ sokakları ile tanınır ve düşük bütçeyle keşfe çıkarak harika bir gün geçirmenizi sağlar. Ayrıca, Paris’in tarihçesi hakkında her şeyi öğrenebileceğiniz etkileyici Musée Carnavalet’e de ev sahipliği yapar.

Ücretsiz bir etkinliğe katılın

Açık havada film gösterimlerinden Fête de la Musique gibi festivallere kadar, Paris yıl boyunca çok hareketli bir ücretsiz etkinlik programına sahiptir; bu yüzden ziyaretinize denk gelen herhangi bir etkinlik olup olmadığını görmek için programlara bakın.

Paris’te yapılacak en iyi 5 ücretsiz etkinlik

Bir sonraki dünya turunuz için mükemmel seyahat ipuçlarımızla maceracı tarafınızı keşfedin:

Uçuşunuz iptal edildiği takdirde ne yapmalısınız?

El çantanızdan maksimum fayda sağlayarak bagaj ücretlerinden kurtulun

Kültür Turizmi İçin Vize Almadan Gidebileceğiniz 7 Ülke

En Çok Okunanlar